Kā sasniegt vairāk potenciālo klientu un biznesa partneru?
top of page

Kā sasniegt vairāk potenciālo klientu un biznesa partneru?

Plāno uzsākt biznesu, ieviest jaunu piedāvājumu, paplašināt uzņēmuma darbību? Vēlies uzlabot pārdošanas rezultātus un panākt, lai par tavu preci vai pakalpojumu uzzina iespējami lielāks cilvēku loks? Lai kāds būtu tavs mērķis, atceries, ka ātrāk nokļūt pie vēlamā rezultāta tev var palīdzēt tavi klienti, sadarbības partneri un / vai investori. Tāpat būtisks priekšnoteikums ir rūpīgs darbs pie uzņēmuma reputācijas un atpazīstamības. Tāpēc ir vitāli svarīgi izmantot visus pieejamos un, galvenais, uzticamos kanālus, kur uzturēt kvalitatīvu komunikāciju ar savu mērķauditoriju un veicināt zīmola popularitāti un atrodamību internetā.

Lai pieaugošās biznesa konkurences apstākļos sasniegtu plašāku klientu loku, ar mājaslapu un biznesa profiliem sociālajos tīklos bieži vien ir par maz. Ņem vērā – tava mērķauditorija uzturas dažādās interneta vietnēs, tāpēc ir svarīgi, lai tur būtu arī tu! Kā to panākt? Pievienojies Latvijas Tālruņa biznesa profilu tīklam un esi tur, kur tevi meklē klients!

Kas ir Latvijas Tālruņa biznesa profilu tīkls?

Latvijas Tālruņa (LT) biznesa profilu tīkls – tā ir iespēja izvietot informāciju par tavu uzņēmumu vienlaikus līdz pat sešos Latvijā iecienītos biznesa un nozaru portālos, kas ir savas nišas līderi.

Kādi portāli ietilpst LT biznesa profilu tīklā?

Šobrīd LT biznesa profilu tīklā ietilpst:

Turklāt portālu tīkls tiek pastāvīgi paplašināts, papildinot to ar jaunām platformām.

Kādas ir šo portālu priekšrocības?

Daudzveidīgs un kvalitatīvs saturs. Latvijas Tālruņa portālos atrodama ne vien noderīga, svarīga un aktuāla informācija, kas aptver ļoti plašu tēmu loku visdažādākajās jomās, bet arī apjomīga Latvijas uzņēmumu datubāze – biznesa profili, kuros, kā liecina dažādi avoti, meklējot informāciju par precēm vai pakalpojumiem, nonāk vairāk nekā 70% Google lietotāju, kuru vidū ir arī tie, kuri jau ir gatavi veikt pirkumus vai pasūtījumus.

Augsta reputācija. Latvijas Tālruņa portāli tiek pastāvīgi attīstīti jau vairāk nekā 25 gadus un ir izpelnījušies augstu uzticību gan Latvijas interneta lietotāju, tai skaitā nozaru pārstāvju, vidū, gan no Google un citu meklētājprogrammu puses.

Dažāda auditorija un laba apmeklētība. Latvijas Tālruņa portālus ik mēnesi apmeklē vairāk nekā 500 tūkstoši unikālo interneta lietotāju (vidējais portālu apmeklējums mēnesī pēc Google Analytics datiem) – to vidū ir arī tavi potenciālie klienti un sadarbības partneri. Katram portālam ir unikāla un atšķirīga auditorija, kas savstarpēji gandrīz nepārklājas. Tavam biznesam tas nozīmē vērtīgu iespēju sasniegt dažādas mērķauditorijas grupas.

Plašas reklāmas iespējas. Portālos ir iespēja ne vien izveidot sava biznesa profilu, bet arī izmantot virkni papildu mārketinga risinājumu, kas palīdzēs sasniegt biznesa mērķus vēl efektīvāk, – reklāmrakstus, SEO rakstus, reklāmas banerus, reitinga produktus un citus reklāmas veidus.

Ko tu iegūsi, izvietojot sava uzņēmuma informāciju LT biznesa profilu tīklā?

Biznesa profilu izmaksas ir krietni zemākas, salīdzinot ar citiem digitālā mārketinga risinājumiem, un to izveide aizņem vien pāris dienas, taču ieguvumi, ko tie sniedz, ir iespaidīgi.

Informācija par tavu uzņēmumu LT portālu tīklā – tā ir iespēja:

  • pastāstīt par savu uzņēmumu daudzveidīgai un daudz plašākai auditorijai – biznesa profili tiek izvietoti portālos, ko, kā minējām iepriekš, ik mēnesi apmeklē vidēji 500 tūkstoši interneta lietotāju. Tas nozīmē, ka tu varēsi sasniegt gan meklētājus no Google, kur meklējumu atlases rezultātos LT portāli ieņem augstas pozīcijas, gan tos, kuri šos portālus lasa ikdienā un tiem uzticas.

  • iegūt jau gatavu klientu plūsmu. Tev nav pašam jārūpējas par to, lai piesaistītu auditoriju, jo tu izvieto informāciju platformās, kam JAU ir plašs apmeklētāju loks, proti, – mūsu auditorija ir arī tava auditorija;

  • uzlabot uzņēmuma atrodamību un redzamību internetā – tevi atradīs gan caur Google, gan caur mūsu portāliem, kuru lapas bieži tiek parādītas Google rezultātos;

  • palielināt mājaslapas apmeklējumu, pateicoties vērtīgām un autoritatīvām atpakaļsaitēm, kas paaugstinās tavas mājaslapas vietu Google un citos meklētājos, VAI

  • iegūt lielisku alternatīvu mājaslapai, ja tāda vēl nav izveidota, jo biznesa profilos var izvietot ne tikai kontaktinformāciju, bet arī attēlus, video, rakstus un citus informācijas blokus, kas padarīs profilu gan vizuāli, gan saturiski pievilcīgu;

  • stiprināt uzņēmuma / zīmola reputāciju un veicināt atpazīstamību, pateicoties informācijas izvietošanai vairākos populāros un uzticamos portālos ar kvalitatīvu saturu, kā arī precīzi aizpildītam profilam, kas bagātināts ar profesionālu un vienmēr aktuālu saturu;

  • iepriecināt esošos klientus, jo tava uzņēmuma informācija, piemēram, darba laiks vai kontakti, būs vienmēr viegli atrodama.

Turklāt informācija par tavu uzņēmumu vienmēr būs savlaicīgi atjaunināta un precīza – par to gādās mūsu čaklie un profesionālie servisa speciālisti!

Kā pievienoties LT biznesa profilu tīklam?

Tas ir ļoti vienkārši – sazinies ar mums, un mūsu speciālisti palīdzēs ātri un kvalitatīvi izvietot atbilstošajos portālos tava uzņēmuma biznesa profilus, pakalpojumu un preču aprakstus, attēlus un/ vai video, dokumentus un saites uz tavām mājaslapām vai sociālo tīklu profiliem!

Latvijas Tālruņa biznesa profilu tīkls – vēl lielāka auditorija, vēl vairāk iespēju!


188 views0 comments
bottom of page